Uw partner in car cleaning & detailing

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Lakbescherming

 

Als u uw wagen net de showroom heeft uitgereden, zou u zo lang mogelijk die mooie, diepe glans willen behouden. Maar dat lukt niet altijd even vlot? Wel, een lakverzegeling is dan precies datgene wat u zoekt!

Lakverzegeling

 

   

 

Als u kleur en glans van een nieuwe lak lang wenst te behouden, dan kiest u best voor een lakverzegeling als langdurige bescherming.

Een lakverzegeling is een harde beschermlaag die bovenop de lak wordt aangebracht en voor lange tijd blijft zitten. Wel is een correct onderhoud van uw lak, van groot belang!

De lakverzegeling (beschermlaag ) zorgt voor een afstoting van water en vuil zodat uw wagen langer zijn “diepe” glans behoudt en minder snel vuil wordt.

Op regelmatige basis wassen blijft wel nodig, want zonder correct onderhoud werkt een lakpantser niet lang.

Glanzen en polijsten

De oorspronkelijke glans van het koetswerk behouden is voor velen een droom. Dankzij de meest hoogtechnologische ontwikkelingen, kan Pro Car Service uw droom laten uitkomen. Onze glans- en polijstformules leveren een duurzame bescherming tegen allerlei externe factoren (Uv-stralen, diverse soorten vervuiling, hars, strooizout enz.) en geven uw wagen een onweerstaanbare glans.

Wisselende weersinvloeden, uitstoot van industrie, wegverkeer en andere vervuiling tasten de kleur en glans van uw auto aan. Een lakverzegeling legt een beschermlaag op de lak die dat glansverlies tegen gaat.

Een goede voorbereiding bij het aanbrengen van de beschermlaag is noodzakelijk. Enerzijds wordt een gebruikte wagen uiterst strak gepolierd vooraleer de bescherming aan te brengen. Anderzijds moet een nieuwe wagen krasvrij showroomklaar gemaakt zijn om nadien de lak perfect te kunnen verzegelen.