Uw partner in car cleaning & detailing

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Polieren & waxen

 

Polieren van uw auto volgt steeds na een grondige wasbeurt. Dankzij een goed uitgevoerde polierbeurt worden krasjes en wervelingen verwijderd. Zo krijgt de lak een diepe en fijne glans. Uw auto glanst weer als zijn eerste nieuwe dag op uw oprit!

Indien diepere krassen niet door de lak heen zitten, kunnen ze worden bij- of weggewerkt. Ook voor het verwijderen van schuurvlekken, stofjes, lopers, appelsienhuid en andere lakcorrecties kan u bij ons terecht.

Men hoort wel al eens, dat er na polieren met de machine altijd wazige kringen of hologrammen op de lak achterblijven. Laat u niet van de wijs brengen, dit is perfect te vermijden. Door dat wij tijdens het polieren voldoende aandacht besteden aan enerzijds de juiste intensiteit van het polieren en anderzijds aan het "zacht" glanzen, dan maken die hologrammen geen kans.

Na een polierbeurt, voegen wij een extra bescherming toe. De wagen wordt afgewerkt met een waxlaag. De duurtijd van deze bescherming hangt af van de wax-keuze en varieert van enkele weken tot zelfs enkele jaren. Voor langdurige bescherming kiest u best voor een lakverzegeling.

Wenst u een nieuwe wagen te kopen en de huidige te verkopen? Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing! U kan kiezen tussen één van onze onderstaande aanraders.

Een standaard opfrisbeurt of kies voor een complete opfrisbeurt als ook het interieur tip-top moet zijn.

Allebei zijn het kleine investeringen, die u meer dan terugverdient bij de verkoop van uw wagen.